RESPONSE

QUESTION NO. 40

Define “short-term capacity” as used in the Testimony in Support of Integrated Stipulation and Agreement of David G. Carpenter, page 23, line 20, and in ISA section 3.E.  What is the maximum term of such capacity purchase?

RESPONSE NO. 40

The term “short-term capacity” is consistent PURA Sec. 34.151(b)(3), which is purchases with terms two years or less.
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